en | es | val
en · es · val
Search
Close this search box.

Comité de Tumors de Cap i Coll

ivo.es Comité de Tumors de Cap i Coll

El Comité de Tumors de Cap i Coll està format per un equip multidisciplinari de professionals en: anatomia patològica, biologia molecular, cirurgia general i digestiva, cirurgia toràcica, dermatologia, infermeria, fisioteràpia, medicina nuclear, neurocirurgia, oncologia mèdica, oncologia radioteràpica, otorrinolaringologia, psicologia, radiodiagnòstic i traumatologia. 

El tractament d’un tumor dependrà de la seua tipologia, extensió i evolució, i permetrà, segons cada cas, opcions terapèutiques de cirurgia, radioteràpia externa o interna (braquiteràpia), o tractaments sistèmics (quimioteràpia, hormonoteràpia, fàrmacs contra dianes moleculars, etc.) i/o una combinació d’aquests.

El Comité de Tumors de Cap i Coll aborda els tipus de càncer de laringe, càncer de tiroide, entre d’altres

Quan les cèl·lules tumorals malignes afecten la laringe, parlem de càncer de laringe

En la tiroide poden aparéixer protuberàncies o nòduls, que poden correspondre a tumors benignes (o no cancerosos) o malignes (cancerosos).

Servicis que formen part del comité

Els Comités de Tumors es regulen baix protocols establits i estan formats per un equip multidisciplinari de facultatius experts de les principals especialitats segons el tipus de tumor. En el Comité de Tumors Ginecològics de l’IVO participen equips mèdics multidisciplinaris de les especialitats següents:

Anatomia patològica

Cirurgia General i Digestiva

Oncologia
mèdica

Oncologia radioteràpica

Infermeria

Fisioteràpia

Radiologia

Biologia molecular

Psicologia

Medicina nuclear

Otorrinolaringologia

Neurocirurgia

Traumatologia

Cirurgia toràcica

Dermatologia

Servicios médicos

El cuadro médico del IVO está compuesto por un equipo multidisciplinar de profesionales médicos al servicio del paciente con cáncer

Comités de tumores

Los comités son la máxima expresión de la medicina multidisciplinar. Están formados por facultativos expertos de las principales especialidades oncológicas

Admisión e información

Cualquier ciudadano con cáncer o sospecha oncológica acreditada puede solicitar ser paciente en el Instituto Valenciano de Oncología.

Al ser un centro concertado, los pacientes no tienen que asumir ningún coste por sus tratamientos.