en | es | val
en · es · val
Search
Close this search box.

Quadre mèdic

ivo.es Quadre mèdic

Un equip multidisciplinari

El procés oncològic és molt complex i com que la resposta no és única, la solució tampoc pot ser única. En l’IVO treballem amb la premissa que les estadístiques estan formades per persones que requereixen respostes i estratègies terapèutiques individuals, persones que juntament amb les seues famílies sofreixen una enorme càrrega psicològica.

La coordinació d’un equip compost per 600 professionals, entre personal facultatiu, infermeria, auxiliars, tècnics i resta de personal, aconsegueix precisament eixa atenció completa del pacient oncològic les 24 hores del dia en tots els aspectes físics i anímics afectats per la patologia. Aquesta concepció integral del procés garanteix no sols un tracte molt més humanitzat, sinó també un índex d’eficàcia major al llarg del procés de cada pacient.

Una concepció integral del procés oncològic

L’intercanvi d’informació entre els especialistes de l’IVO en relació a un mateix pacient, els equips multidisciplinaris d’experts en cada especialitat, i la coordinació entre les diferents unitats mèdiques de l’hospital, optimitzen el seguiment del pacient durant totes les etapes de la seua malaltia.

Servicis mèdics

L'especialització en oncologia de l'IVO permet una estructura del servici organitzada per àrees assistencials segons el tipus de tumor.

Comités de Tumors

Els comités són la màxima expressió de la medicina multidisciplinària. Estan formats per facultatius experts de les principals especialitats oncològiques.

professionals
0