en | es | val
en · es · val
Search
Close this search box.

Comité de Tumors de Mama

ivo.es Comité de Tumors de Mama

El Comité de Tumors de Mama està format per un equip multidisciplinari de professionals en: anatomia patològica, biologia molecular, cirurgia general i digestiva, infermeria, fisioteràpia, ginecologia, medicina nuclear, oncologia mèdica, oncologia radioteràpica, psicologia, radiodiagnòstic, domiciliària i unitat de diagnòstic precoç. 

El tractament d’un tumor dependrà de la seua tipologia, extensió i evolució, i permetrà, segons cada cas, opcions terapèutiques de cirurgia, radioteràpia externa o interna (braquiteràpia), o tractaments sistèmics (quimioteràpia, hormonoteràpia, fàrmacs contra dianes moleculars, etc.) i/o una combinació d’aquests.

El càncer de mama és una malaltia de la glàndula mamària que ocorre quan les cèl·lules creixen i es multipliquen de manera anormal

Gràcies al diagnòstic precoç mitjançant mamografia, el càncer de mama és un tumor que es pot diagnosticar precoçment fins i tot abans que la pacient detecte cap símptoma. L’IVO compta des de l’any 1982 amb una Unitat de Diagnòstic Precoç, on realitza cribratge mamogràfic per a detectar el càncer de mama.

Servicis que formen part del comité

Els Comités de Tumors es regulen baix protocols establits i estan formats per un equip multidisciplinari de facultatius experts de les principals especialitats segons el tipus de tumor. En el Comité de Tumors de Mama de l’IVO participen equips mèdics multidisciplinaris de les especialitats següents:

Anatomia patològica

Cirurgia General i Digestiva

Oncologia
mèdica

Oncologia radioteràpica

Infermeria

Fisioteràpia

Radiologia

Biologia molecular

Psicologia

Medicina nuclear

Ginecologia

Hospitalització domiciliària

Unitat Diagnòstic Precoç

Servicios médicos

El cuadro médico del IVO está compuesto por un equipo multidisciplinar de profesionales médicos al servicio del paciente con cáncer

Comités de tumores

Los comités son la máxima expresión de la medicina multidisciplinar. Están formados por facultativos expertos de las principales especialidades oncológicas

Admisión e información

Cualquier ciudadano con cáncer o sospecha oncológica acreditada puede solicitar ser paciente en el Instituto Valenciano de Oncología.

Al ser un centro concertado, los pacientes no tienen que asumir ningún coste por sus tratamientos.