en | es | val
en · es · val
Search
Close this search box.

Tractament

ivo.es Tractament

Tractaments sistèmics

Radioteràpia

Cirurgia robòtica Da Vinci Xi

Per a desenvolupar la seua activitat, la Secció de Cirurgia Digestiva disposa dels últims avanços tècnics en l’àmbit de la cirurgia mínimament invasiva (cirurgia laparoscòpica i robòtica) en la qual té àmplia experiència.

L’IVO compta amb l’últim model de la plataforma Da Vinci Xi, i es converteix així en un dels pocs centres hospitalaris espanyols que disposa de l’equipament complet.

Les intervencions relacionades amb el càncer són els procediments quirúrgics més complexos i la tecnologia robòtica aporta grans avantatges tant per al pacient com per al cirurgià.

Servicis mèdics

L'especialització en oncologia de l'IVO permet una estructura del servici organitzada per àrees assistencials segons el tipus de tumor.

Comités de Tumors

Els comités són la màxima expressió de la medicina multidisciplinària. Estan formats per facultatius experts de les principals especialitats oncològiques.

Admissió i informació

Qualsevol ciutadà amb càncer o sospita oncològica acreditada pot sol·licitar ser pacient en l’Institut Valencià d’Oncologia. Com que es tracta d’un centre concertat, els pacients no han d’assumir cap cost pels tractaments.