en | es | val
en · es · val
Search
Close this search box.

Memòria d’activitat 2022

ivo.es Memòria d’activitat 2022

La millor targeta de presentació d'aquest centre hospitalari

Tanquem un any en què, una vegada més, s’ha constatat que el personal és l’actiu més important d’aquesta institució. Gràcies a ell, hem pogut fer front a la crisi sanitària viscuda, i hem atés prop de 30.000 pacients oncològics.

La nostra memòria d’activitat representa molt més que unes simples dades, reflexa la capacitat de treball, el compromís, la implicació i la dedicació de tots i cadascun dels professionals d’aquesta institució, que han bolcat tots els seus esforços a oferir un servei assistencial de qualitat, personalitzat i a l’avantguarda, que situa en el centre el pacient oncològic i la seua família. 

Des que iniciara la seua activitat com a centre monogràfic oncològic pioner a Espanya, l’IVO s’ha consolidat com a referent nacional i internacional en l’abordatge del càncer.

També, fidels al nostre compromís de millora contínua, en 2022 hem fet un gran esforç per millorar les nostres instal·lacions i equipament tecnològic per a continuar oferint la millorar qualitat assistencial als nostres pacients.
D’aquesta manera, hem completat un cicle de renovació tecnològica que ha culminat amb la incorporació dels dos acceleradors lineals més avançats de la Comunitat Valenciana. El model Halcyon i el model VARIAN TrueBeam són el màxim exponent de la radioteràpia d’última generació. Una aposta tecnològica orientada a abordar amb èxit qualsevol procediment terapèutic per molt complicat que resulte, i a oferir als nostres pacients, els tractaments de manera ràpida, amb màxima precisió i seguretat.

Afrontem 2023 amb el ferm propòsit de persistir en l’àrdua labor de combatre el càncer, mantenint els estàndards de qualitat i el tracte directe i humà que distingeixen a aquesta institució.

L'IVO ha bolcat tots els seus esforços a proporcionar un servei assistencial de qualitat, personalitzat i a l'avantguarda, que situa en el centre del nostre treball el pacient oncològic i la seua família.

  • El biobanco de l'IVO ha sigut el primer a Espanya a obtindre l'acreditació internacional ISO20387

    Norma que avala la gestió de la qualitat del material biològic i que acredita la competència tècnica de tot el personal implicat en l'activitat.

  • El Servei d'Oncologia Mèdica ha sigut reacreditat amb la certificació QOPI (Quality Oncology Practice Inciative)

    Un programa de referència internacional que avalua la qualitat en matèria assistencial oncològica.

  • World’s Best Specialized Hospitals 2022

    L'IVO ha sigut de nou distingit amb el World’s Best Specialized Hospitals 2022, una menció que el situa entre els millors hospitals oncològics del món.


Manuel Llombart Fuertes
Director General de la Fundació IVO

Afrontem el 2023 amb el ferm propòsit de mantindre els estàndards de qualitat que distingeixen el nostre servei a la societat, alhora que oferim un tracte directe i humà als nostres pacients.
Des d'aquestes pàgines dediquem el nostre agraïment i homenatge a tots aquells que han fet possible el desenvolupament i els èxits que recull aquesta memòria.