en | es | val
en · es · val

Ja soc pacient

ivo.es Atenció al pacient Ja soc pacient

Urgències IVO

El servei d'Urgències de l'IVO assumeix l'atenció integral urgent dels pacients de l'hospital les 24 hores del dia.

Aquest servei compta amb un equip de metges, infermeres i auxiliars altament especialitzats en l’assistència al pacient oncològic i amb el suport de totes les unitats mèdiques de l’IVO.

En la seua primera visita a l’IVO, el pacient haurà de portar el DNI, el SIP i acudir a la UDCA (Admissió de nous pacients), situada en l’Edifici D.

En les següents visites a l’IVO, els pacients poden dirigir-se directament a les consultes on hagen sigut citats.

Admissió i informació

La UDCA és la Unitat de Documentació Clínica i Admissió, el servei que gestiona la relació dels pacients amb l’hospital.

També s’encarrega de tramitar el procés d’admissió per a nous pacients, facilitant aquesta gestió perquè siga el més àgil i senzilla per a les persones que acudeixen a l’hospital. 

Està situada en la planta baixa de l’edifici D (Nou Edifici) del complex hospitalari de l’IVO situat al carrer Professor Beltrán Báguena, número 8 de València.

Complex Hospitalari Valencia

D
Nou Edifici
C
Edifici Consultes Externes
E
Edifici Trade Center
B
Edifici José Simó
A
Edifici Antonio Llombart Rodríguez
Urgències

Normes bàsiques del Complex Hospitalari IVO

L’objectiu principal de l’equip de professionals que treballa en l’IVO és oferir-vos la millorar assistència en totes les etapes del vostre procés oncològic.

Assistència mèdica:

  • L’ASSISTÈNCIA MÈDICA es realitza en les consultes externes, quiròfans i unitats de diagnòstic de 8 a 17 h de dilluns a dijous, i de 8 a 15 h els divendres.
  • La resta del temps és el SERVEI D’URGÈNCIES qui la realitza junt amb la Unitat de Medicina Intensiva i la resta de facultatius localitzats de les distintes especialitats. El Servei d’Urgències està en funcionament les 24 h del dia.

Visites mèdiques durant l’ingrés. Durant l’ingrés, rebreu una visita diària del personal mèdic de sala, que serà qui, en l’horari indicat, us informe sobre l’evolució del vostre cas. Per a consultes no mèdiques, podeu dirigir-vos al personal d’infermeria.

Dieta: El personal mèdic determinarà la vostra dieta o us donarà a triar entre un menú, segons el vostre cas. Es recomana no guardar objectes de valor durant l’hospitalització.

La Unitat de Medicina Intensiva (UMI) de l’IVO atén pacients que requereixen una vigilància continuada i atencions especials.

Funciona les 24 hores del dia i compta amb equips moderns, metges especialistes i un equip d’infermeria. Per això no cal que els acompanyants estiguen en l’hospital mentre els seus familiars estan en aquesta unitat.

És important deixar un telèfon de contacte perquè puguen localitzar el familiar.

L’horari de visita de l’UMI és de 12:30 a 13:00 h, i de 19:30 a 20:00 h.

En la Unitat d’Hospitalització es permeten visites al llarg de tot el dia, però convé que es facen a les vesprades per a no interrompre el funcionament de l’hospital.

Es recomana que a les habitacions hi haja un sol acompanyant per pacient a fi de respectar el descans de la resta d’hospitalitzats.

Les normes impedeixen portar animals de companyia o plantes a l’hospital.

Es recomana que a les habitacions hi haja un sol acompanyant per pacient a fi de respectar el descans de la resta d’hospitalitzats.

Com a usuari/ària de la sanitat hi ha un conjunt de drets i deures que s’atorguen a través de la Llei de Drets i Informació al Pacient; a l’inici de l’estada s’entregarà aquesta informació al pacient i als seus familiars.

El pacient rebrà informació comprensible i adequada abans de qualsevol intervenció quirúrgica o qualsevol procediment de diagnòstic o terapèutic invasiu que comporte riscos rellevants per a la seua salut.

El pacient manifestarà la seua acceptació i conformitat expressa, per escrit, a través del consentiment informat que el metge responsable li demanarà. En qualsevol moment, i de manera lliure, el pacient podrà retirar el consentiment.

En el Servei d’Atenció i Informació al Pacient hi ha a disposició dels usuaris el document de voluntats anticipades; el pacient podrà manifestar així les instruccions que, sobre les actuacions mèdiques, cal tindre en compte quan les circumstàncies que concórreguen no li permeten expressar lliurement la seua voluntat.

Per a més informació: veure el PDF “Guía del paciente hospitalizado” (en castellà) de l’IVO o contactar amb el Servei d’Admissió (96 111 40 00)

Servicis mèdics

L'especialització en oncologia de l'IVO permet una estructura del servici organitzada per àrees assistencials segons el tipus de tumor.

Comités de Tumors

Els comités són la màxima expressió de la medicina multidisciplinària. Estan formats per facultatius experts de les principals especialitats oncològiques.