en | es | val
en · es · val

Memòria d’activitat 2021

ivo.es Memòria d’activitat 2021
a

La millor targeta de presentació d'aquest centre hospitalari

Tanquem un any en què, una vegada més, s’ha constatat que el personal és l’actiu més important d’aquesta institució. Gràcies a ell, hem pogut fer front a la crisi sanitària viscuda, i hem atés prop de 29.000 pacients oncològics.

La nostra memòria d’activitat representa molt més que unes simples dades, reflexa la capacitat de treball, el compromís, la implicació i la dedicació de tots i cadascun dels professionals d’aquesta institució, que han bolcat tots els seus esforços a oferir un servei assistencial de qualitat, personalitzat i a l’avantguarda, que situa en el centre el pacient oncològic i la seua família. 

Des que iniciara la seua activitat com a centre monogràfic oncològic pioner a Espanya, l’IVO s’ha consolidat com a referent nacional i internacional en l’abordatge del càncer.

Fidels a la nostra aposta pel progrés de la institució i la cerca de l’excel·lència, aquest 2021 hem fet un gran esforç per millorar l’equipament tecnològic i les nostres instal·lacions.

Afrontem el 2022 amb el ferm propòsit de mantindre els estàndards de qualitat que distingeixen el nostre servei a la societat, alhora que oferim un tracte directe i humà als nostres pacients.

L'IVO ha bolcat tots els seus esforços a proporcionar un servei assistencial de qualitat, personalitzat i a l'avantguarda, que situa en el centre del nostre treball el pacient oncològic i la seua família.

 • Primer accelerador de radioteràpia d'intensitat modulada Halcyon a la Comunitat Valenciana

  La incorporació del primer accelerador de radioteràpia d'intensitat modulada Halcyon a la Comunitat Valenciana. Un equip innovador dotat de tecnologia d'última generació per al tractament del càncer, que permet oferir teràpies d'alta precisió de forma més ràpida i amb major precisió i seguretat

 • Un nou TAC

  L'adquisició d'un nou TAC que ofereix la millor informació diagnòstica per imatge que la tecnologia actual pot oferir, amb la major seguretat per al pacient.

 • Nou mamògraf d'última generació en la Unitat de Diagnòstic Precoç

  La incorporació d'un nou mamògraf d'última generació en la Unitat de Diagnòstic Precoç.

 • La reforma integral de l'àrea d'esterilització

  Una reforma que inclou la incorporació d'equipament d'última tecnologia, la instal·lació d'un magatzem intel·ligent i d'una sala d'atenció al pacient.

 • World’s Best Specialized Hospitals 2022

  L'IVO ha sigut de nou distingit amb el World’s Best Specialized Hospitals 2022, una menció que el situa entre els millors hospitals oncològics del món.


Manuel Llombart Fuertes
Director General de la Fundació IVO

Afrontem el 2022 amb el ferm propòsit de mantindre els estàndards de qualitat que distingeixen el nostre servei a la societat, alhora que oferim un tracte directe i humà als nostres pacients.
Des d'aquestes pàgines dediquem el nostre agraïment i homenatge a tots aquells que han fet possible el desenvolupament i els èxits que recull aquesta memòria.