Tractaments IVO.
Introducció

En l’actualitat hi ha moltes ferramentes per a enfrontar-se a les malalties oncològiques. L’IVO, per la seua experiència, coneixement, especialització i tecnologia, disposa de tots els recursos per al tractament integral dels tumors per mitjà de cirurgia, radioteràpia o tractaments sistèmics (quimioteràpia, hormonoteràpia, immunoteràpia i fàrmacs contra dianes moleculars).

Una vegada estudiat l’estat físic del pacient, la localització, la dimensió o el tipus de càncer, es planifica el millor tractament possible per a cada cas. Poden combinar-se diferents tècniques per a obtindre els millors resultats, ja que l’objectiu és que la qualitat de vida del malalt es veja afectada el mínim possible i aconseguir la seua curació sempre que siga possible.

Serà l’equip mèdic i els diferents Comités de Tumors, formats per un equip multidisciplinari de professionals de totes les especialitats, els que estudien les distintes estratègies terapèutiques i decidisquen entre tots els tractaments l’òptim, o la combinació més eficaç, de manera personalitzada per a cada pacient.

Les opcions terapèutiques no s’improvisen, són el resultat d’un continu esforç de millora i atenció de les tècniques que s’utilitzen en la Fundació Institut Valencià d’Oncologia.

Informació complementària

Quimioteràpia

Hormonoteràpia

Inmunoteràpia

Fàrmacs contra dianas moleculares

Complex Hospitalari València
Edificio Antonio Llombart Rodríguez
Edificio José Simó
Edificio Consultas Externas
Nuevo edificio
Edificio Trade Center
Edificio Cruz
Altres Unitats
VALENCIA Unitat de Diagnòstic Precoç
ALCOI Unitat de Radioteràpia
CONCA Unitat de Radioteràpia
© 2015 IVO Fundación Instituto Valenciano de Oncología

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

ACEPTAR